Velkommen til Fandango, nedenstående betingelser acceperer du når du handler, derfor anbefaler vi at du læser dem inden du handler.
 
Salg:
Alle priser er inkl. moms. Du kan betale med Dankort, VISA, VISAElektron, Marstercard
 
Forbehold:
Der tages forbehold for tryk- og/eller tastefejl samt evt. afvigelser fra det skrevne eller det viste billede.

Leveringstid:
Dine varer vil blive sendt samme dag, hvis vi modtager din bestilling inden kl 16, undtaget lørdage og søndage.
Hvis en af de bestilte varer er udsolgt eller i restordre, vil du blive kontaktet via telefon eller mail.
Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen sendes.

Porto i DK:  
Vi sender portofrit, men beregner et ekspeditionsgebyr på 29,- kr.
Varen sendes som Q-brev eller som pakke uden omdeling med SMS advisering. Overstiger portoen ekspeditionsgebyret sendes varen som maxibrev, Postnord har 3-5 dages leveringstid.
Ved køb af opskrifter der er pdf-filer, strikkecafe og workshop er der der ingen forsendelse, under gennemførsel af din ordre skal du vælge dette under forsendelse.
Portofrit ved køb over 500,-kr

Salg til Grønland, Færøerne og udlandet:
Kontakt os på e-mail: kontakt@fandango.dk
 
Varer, der er skadet under forsendelsen:
Hvis der skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen af varen opdager, at varen er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig.
Ring eller send os mail for at få en returpakkeseddel tilsendt.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):
Efter den nye forbrugeraftalelov mister du som køber ikke længere fortrydelsesretten, selv om du tager varen i brug. Dog skal du give besked inden 14 dage efter leveringen af dine varer, hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret.

Hvis du har taget varen i brug, kan vi fratrække et rimeligt beløb svarende til den forringelse af varens værdi, som brugen har medført.

Hvis du ønsker at klage i forbindelse med håndteringen af din fortrydelsesret, kan du gøre det til:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf.: 41 71 50 00
Hjemmeside
 
Reklamationsret:
Hvis varen har synlige fejl skal du reklamere senest førstkommende hverdag.
Ved synlige fejl forstås skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Skader, der opstår efter ibrugtagning, og som kan henføres til en produktionsfejl, skal reklameres inden 6 mdr. Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise, at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.
Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke kunne erstattes.

Returadresse:
Returvarer skal sendes til: Fandango, Gl. Munkegade 19, 8000 Aarhus C.
CVR-nr. 29450765
 
Dine personlige oplysninger ( persondatapolitik):
For at indgå en aftale med os har vi brug for flg oplysning - navn, adresse, telefonnr og e-mail adresse. Vi fortager registeringens for at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du informeret om præcis hvilke oplysninger, der indesamles og hvorfor.
Kun undertegned som indehaver af Fandango har adgamg til oplysninger der registeret om dig. 
Vi opbevarer eller transmittere ikke kundeoplysninger kryperet. Oplysninger givet til netbutikken vidregives  eller sælges ikke til tredjemand og vi registerer ingen personfølsommee data.
Som registeret hos Fandango har du altid iflg Persondataloven ret til gøre indsigelse og få indsigt i, hvilke oplysninger der er registeret.
 
Fandango v/ Elisabeth Poulsen